Follower Nazterjah

11 Mac 2011

Home » JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !


Itu dia..
Segmen Ben Ashaari muncul pula.
Puas jugak menunggu akhir ada juga segmen ini.
Jangan buang masa lagi,
Jom Terjah segmen ini :

Sila jelaskan kenapa anda berblog ?

Kenapa?
Sebab Nazterjah berblogging ini nak tmbah kenalan dan cuba benda baru.
Selalunya kita hanya didedahkan laman sosial seperti myspace, facebook dan sebagainya.
Nak cari kelainan, berblogging la jawabnya.
Lagi best tau..

Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

Blogger lelaki memang kreatif lagi - lagi bila buat segmen atau contest.
Betul tak?
Walaupon wanita yang kongker dunia blogging ini, blogger lelaki juga akan tunjuk hebatnya dalam blogging. Lihat sahajalah seperti Ben Ashaari, seorang blogger yang menjadi perhatian Blogger di Malaysia ini. Contoh dah ada depan mata, korang sendiri paham bukan..hehe

Blog wanita yang anda suka baca ...

Siapa?
Redmummy.com sebab beliau ini otai blog wanita.
Lebih kurang satu level dengan Ben Ashaari kot..hhehe..

Ok, itu sahaja.
Yang penting kepada lelaki di luar sana, KEEP BLOGGING GUYS!!!
Nak Join segmen ini, klik SINI

8 ulasan:

solo molo berkata...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

apisv2 berkata...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

cik ayin berkata...

datang dari belog BA :)

Nazterjah berkata...

thanks semua sudi datang

FurBall berkata...

kenapa anda mahu kahwin tak jemput??hehe

TAYAR PANCIT berkata...

hai saye da join belog anda:) follow saye balik eh @ http://ow.ly/4i6yv

Dda Ly berkata...

salam kenal..:)

meh ke rumah..
~ku panjatkan syukur~
keep in touch ye..♥♥♥

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails