Follower Nazterjah

29 Mac 2011

Home » Redeon TV Player [software]

Redeon TV Player [software]


Wah, dah lama tak masuk blog ni..
Hehehe..asyik bukak blog baru jae, sampai blog ini hampir dilupakan.
Dah lama tak share software kat korang ni.
Maklumlah banyak software nazterjah dah bagi kat korang, so nak jumpa yang baru payah skit.
Tapi kali ini dah jumpa iaitu software Redeon TV player.
Software ini dapat memaparkan siaran TV 15 buah negara iaitu indonesia, Jepun, German, dan lain2.
Peringatan !! : Untuk menggunakan software ini anda perlu ada connection internet tau..

Jika ingin mencuba software ini, downloadlah link yang disediakan..

Link Download :

http://www.mediafire.com/?2zkpe9eisz1e9am

2 ulasan:

Pembawa_Wacana berkata...

Yang part perhatian tu yang bes..he he

Bluepanda berkata...

apa blog baru nazterjah?

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails