Follower Nazterjah

09 Mac 2011

Home » Blogger Baru Berkumpul di Bangku Kosong [Segmen]

Blogger Baru Berkumpul di Bangku Kosong [Segmen]

Segmen pertama nazterjah join di blog Bangku Kosong.
Segmen bloglist yang beliau buat menarik juga.
Bangku Kosong ni rajin update blog, kekadang rajin gak tgk entry beliau.
Tetapi Silent Reader je..hihihi..
Ok, Berbalik pada segmen ini, jom lihat soalan apa yang Bangku Kosong tanyakan..

Mengapa anda mula berblog, dan berikan link ke entri pertama anda.

Mengenai kenapa nazterjah mula berblogging sebabnya nazterjah melihat blog ini lebih menarik berbanding laman sosial yang lain. Hati mula tertarik apabila nazterjah melihat akak nazterjah iaitu Noris Kitchen membuat blog. Dari situlah nazterjah belajar bagaimana nak buat blog dan kemudiannya nazterjah terjah blog lain sebagai panduan. Entry pertama nazterjah memang tak best langsung iaitu mengenai Gossip Artis.
Nak lihat entry nya?
http://nazterjah.blogspot.com/2010/01/fahrin-serik-cinta-artis.html

Ha..jangan nak gelak..Haip!! Haip!!..
Masa ini nazterjah takde motif nak buat blog..hehe


Apa yang nazterjah nak capai sebagai seorang blogger baru?

Nazterjah nak capai sebagai seorang blogger adalah nazterjah nak jadi seperti Ben Ashaari, kerana beliau banyak membantu blogger baru dan juga banyak memberi idea yang berkesan ketika berblogging.

Ok, tu je ea Bangku Kosong, hope tersenarai di blog list tu ye.
Sama - sama kita membantu blogger yang lain..

5 ulasan:

hasrul hassan berkata...

hmm terima kasih. :) kerana menjadi yang terawal.

Nazterjah berkata...

hehehe..xsabar nak join segmen sebenarnya

mas.saari berkata...

singgah dari segmen Hasrul Hassan
wah! jadi org terawal tu..

saya pun join gak tapi baru je post entri...salam perkenalan!

Nazterjah berkata...

hihi..mmg ngah cari segmen utk dijoin..hehe..last2 jumpe..xsangka lak jd yang terawal..haha

salam perkenalan juga

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE


p/s: ni kedatangan kali ke-2 ke blog ni...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails