Follower Nazterjah

09 Mac 2011

Home » Blogger JB Yang Sporting [Blog Pilihan]

Blogger JB Yang Sporting [Blog Pilihan]

Hi semua,
Dah lama nazterjah tak buat blog Pilihan kan.
Kali ini berbeza sedikit.
Nazterjah nak buat blog Pilihan khas untuk Blogger Jb.
Kalau ada yang minat, letak lah link, boleh nazterjah tahu siapa blogger dari JB ni.

Ok, Segmen blog pilihan pertama nazterjah pilih ini adalah dari Blog Lina Jalil atau dia menggelarkan Lina Milo.
Kenapa dia letak nama samaran Lina Milo?
Mungkin dia kuat makan milo kot..hahaa..
Bergurau pulak..
Ok, Nazterjah pilih blog beliau kerana blog beliau simple tetapi menarik.
Tak caya, korang gi lah link yang nazterjah sediakan.
Header yang anda lihat itu adalah header terbaru beliau.
Beliau ini memang friendly orangnya tau.
Oklah, nazterjah nak gi rehat dulu..
Nantikan entry terbaru ok..

6 ulasan:

sengat berkata...

makin kembanglah pipi baby dady ni!!!!! haahaaaa milo name hamster die yg lompat2 kat new header die tu!!!

Nazterjah berkata...

ye ke?hahah..
ada ke milo namanya

Zulfahmi Abidin berkata...

wah.kawan sekampung aku dak lina nie.^_^ haha.mmg best pon.^_^

Nazterjah berkata...

la..budak sekampung la ni ye..heheh

HATYCIKNUURUL berkata...

kampong mane tu?,.hehe,..

Putrina Ramly berkata...

blog yang menarik.

sudi2 lah melawat blog saya. saya ni baru jer di dunia blog ni...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails