Follower Nazterjah

10 Februari 2011

Home » Korang Mencari Keygen Adobe Photoshop CS5?

Korang Mencari Keygen Adobe Photoshop CS5?


Hi semua,

Malam ni sibuk sikit.
Terima kasih yang sudi datang ke blog nazterjah ini.
Baiklah, post malam ini adalah post mengenai software.
Software ini atas permintaan amy. Beliau ingin mendapatkan key untuk adobe illustrator.
Adobe versi berapa tidak dinyatakan.
Tetapi nak diingatkan, nazterjah bagi ini adalah untuk adobe illustrator CS5 je tau.
Yang menarik nazterjah bagi ini adalah, key ini untuk pelbagai jenis adobe versi CS5.


Lihat sahajalah gambar tersebut, macam - macam ada..hahaha.
Puas nazterjah mencari tetapi jumpa jugak.
Kalau tak, nak putus asa gak mencarinya, akhirnya jumpa jugak.
Malas nak cita panjang lagi, mata ni dah mula berat.
Time to sleep ni...
Nazterjah ada sediakan link di bawah.
Jika ada masalah, sila beritahu kepada nazterjah ok?

Link Download :

http://www.mediafire.com/?wgsqsuttjdi8ya5


Peringatan Penting : Pastikan korang telah menginstall Microsoft.net framework 4 unuk menggunakan keygen tersebut. Kalau payah jugak, nazterjah ada sediakan manual je..

2 ulasan:

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS berkata...

yg ni utuk ape ek?? kayden ?? ape tu.. ni untuk edit pic ke

Nazterjah berkata...

benda key dia je...bkn sopware. kdg2 kite download adobe kat internet, diorg bg trail nye.nak bg full(mcm beli), key inilah fungsi dia

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails