Follower Nazterjah

17 Februari 2011

Home » Blackberry Playbook [BEST GILER]

Blackberry Playbook [BEST GILER]


Nazterjah baru sahaja review gajet yang patut dimilik.
Gajet yang dimaksudkan adalah Blackberry Playbook.
Blackberry yang kita tahu adalah produk smartphone yang dikeluarkan.
Dah berlambak smartphone blackberry dipasaran dan menjadi trend sekarang ini.
Nazterjah pon sekarang menggunakan Blackberry ini tetapi bila sudah melihat Blackberry Playbook ini, nazterjah boleh terpaut pula.
Kelebihan Blackberry Playbook adalah graffik pada gajet tersebut.




Game 3D yang adalah pada Playbook ini memang mengagumkan.
Lihat sahaja game yang dimainkan.
Ia kelihatan smooth sahaja tanpa masalah.
Sensetif Playbook ini amat kuat jika anda perhatikan betul - betul.
Oklah, nazterjah tak sabar nak tunggu ia dipasarkan.

4 ulasan:

Dhia Delisha berkata...

wah menarik..function playbook tu sama ke ngan iPad?

Nier Zecter berkata...

cool...tapi mesti mahal T_T

farra8979 berkata...

mmg menunggu nih... rase nye murah dr ipad kan...

Nazterjah berkata...

Funtion dia sama mcm ipad. Harga dia murah rasanya berbanding ipad.cool kan?

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails