Follower Nazterjah

24 Disember 2010

Home » Tutorial Hacking Wifi Orang Lain

Tutorial Hacking Wifi Orang Lain


Hari ini nazterjah share tutorial mengenai cara nak Hacking Wifi orang lain yang mempunyai password. Nazterjah buat entry ini atas permintaan seseorang yang tak tahu namanya siapa melalui formspring.
Dia request mengenai software ini. Nazterjah dah jumpe software hacking ni Plus dengan tutorial versi bahasa melayu lagi bagi memudahkan korang.
Nazterjah xdapat nak jelaskan melalui blog ini sebab panjang sangat tutorial nye,,hehehe..,so cara terbaik, korang download tutorial ni. Fail xbesar mane pun. Klau nak belajar, semua ni xjadi masalah bukan. Link download nazterjah sediakan dibawah. Korang perlu terima kasih kat ayen46 sebab dia yang buat tutorial ni..
Nazterjah cuma share ilmu aje..hehe...Link Download :

Software Beini 1.2.1

Tutorial Beini 1.2.1

Beini USB Boot Video Tutorial Bahasa Melayu

UNETbootin 377 (seperti dalam video)

Password : ayen46@syok.org

Korang Download la semua ni ye..
Harap ilmu ini korang boleh guna..


1 ulasan:

SobriMansor berkata...

Tima kasih sebab sharing post nih....tq

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails