Follower Nazterjah

23 Disember 2010

Home » Mari Kita Godam Cybercafe

Mari Kita Godam Cybercafe



HAHAHA...Jahat tak tajuk kat atas 2?
Kali ini nazterjah nak share software kat korang.
Software buat JAHAT nye..huhuhu..
Ok, klau korang pergi ke CC, korang mesti xjumpe partion kat komputer mereka bukan?

Partion tak muncul di screen CC



Nazterjah dapat info ni dari website lain tetapi syok kalau dikongsi bersama.Boleh lah korang nak rembat game kat CC nanti.Korang perlu download Software ini dahulu.




Link Download :




Benda ni sebenarnya untuk repair windows klu dah terkena virus...untuk enable kan apa yg disable oleh virus..contohnye...regedit.task manager..Lepas korang dah download,(matikan antivirus dulu ye), korang akan jumpa popup macam ini :



Popup Akan Keluar




aku tekan la "pulihkan registry"...lpas tkan..,2 popup akan terbuka,my document and regedit...korang close la balek kedu2 popup 2..maknanya proses apply dah berhasil...




Taraaa....Dah muncul Partion itu




Ha..dah siap..Apa lagi yang ditunggu..


Contoh Senarai Game di CC


Rembat lah game yang ada..hahaha..


2 ulasan:

maxpayne berkata...

menarik. membuatkan aku tertanya2, script tersebut leh ke run menggunakan limited user?

Cara hack id facebook

Nazterjah berkata...

mestilah bleh maxpayne...
ko cuba dulu mcm ne..heheh

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails