Follower Nazterjah

15 Disember 2010

Home » Segmen : Jom kita berkenalan ...

Segmen : Jom kita berkenalan ...


Tiga hari menyepikan diri tapi kali ini nazterjah kembali menerjah!!! hahahaha...
Hari ini nazterjah macam biasalah join segmen BenAshaari.
Segmen beliau memang dapat sambutan hangat lah.
Segmen hari ini yang BenAsaari buat mudah sahaja iaitu segmen Jom Kita Berkenalan...

Oklah, nazterjah teruskan segmen ini.

Bila mula buat blog ?

Bila buat blog?(Bukan cool Blog ea?nyum2..)
Nazterjah buat blog ini xsilap nazterjah pada januari tahun ini jugak tapi xpasti bulan berapa.Nak check jenuh nak tengok 1st entry tu bila..huhuhu.. Mula - mula dulu, nazterjah bukan menggunakan website nazterjah.blogspot ini tetapi menggunakan nama nashinaro. Dulu buat blog peribadi tapi xde orang jengok pulak..so, masa untuk berubah, nashinaro menjadi nazterjah.

Jumlah follower sekarang ini ..

Jumlah follower nazterjah masih dalam lingkungan 152 orang lagi.
Tak banyak sangat lah. Tak tahu macam mana nak banyakkan follower.uhuhu..sedih..

Berapa trafik harian ?

Traffik harian nazterjah tidak menghampakan juga lah, lingkungan 77 orang sehari.
Bila agaknya nak capai 100 orang sehari yang tengok blog nazterjah ni? Erm..pk2..


Sehari brapa entri ?

Bab entry ini nazterjah tidak menentu kerana ia bergantung pada tahap kesibukkan nazterjah.Jika free time macam sekarang, boleh lah melaram main blog aje(curi tulang nih..hehehe).
Maximum nazterjah post entry sebanyak 4 entry jika idea kat otak ni berlambak macam jagung cupcorn..hehehe..

Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

Blog yang nazterjah suka baca?
Jeng Jeng Jeng....Blog BenAshaari lah mana lagi kan..
Tiap - tiap hari nazterjah jengok blog BenAshaari ini.
Entry beliau, meletop abis, setiap entry beliau mesti ada pengomen tegar..syok2..(bilalah nazterjah nak jadi macam BenAshari ini..)

8 ulasan:

Syafiq Rosli berkata...

all da best..

nazirulhazwan~ berkata...

blog den x suke ea??:P

pearl jade berkata...

salam singgah!!
saya kapten pasukan malaysia yg terbaru =p

Arra berkata...

assalamualaikum..follow u

Nazterjah berkata...

thanks syafiq...
nazirulhazwan, blog kamu pon best la..tanpa ben, sy pon xknl kamu..huuhhuu...
pearl - kapten ye?tahniah menang td

Nazterjah berkata...

wslm arra- i akan follow u back..

Rozuan Ismail berkata...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

~~ytazzizzaty~~ berkata...

salam....keeper baru Malaysia....!!! gagagaga.... saya f0llow awk...sm0ga bjaya diterjah slalu!!!

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails