Follower Nazterjah

16 Disember 2010

Home » Kontest Blog Terkemas

Kontest Blog Terkemas

Wah...ada kontest lah..(mcm tulah nazterjah kata dalam hati)..
Kontest ini dianjurkan oleh Hannafauzann Story.
Nazterjah suka masuk blog dia, sebab tutorial blog dia best..heheh
Baru 17 tahun, dah pandai berblogging dan banyak tips dia bagi.
Dahsyat kan...Nazterjah dulu, masa 17 thn, tau main game aje..hehehe.
Tapi apa - apa pon, keep on blogging ye...

Nazterjah ada beberapa blogger untuk ditagkan iaitu :
  1. Diarishira
  2. Ailyl
  3. Hanalovenest

Kepada yang ditag kan itu, join lah sekali..Blog korang pon Kemas jugak..
Blog lelaki xdelah...heheeh...sori ye

4 ulasan:

hannafauzann berkata...

terima kasih join ! goodluck ! :D

Nazterjah berkata...

sama2 hannafauzan

geramgaram berkata...

tag tu pe?sje tanya sebab tak tau coz bru aje berblogging..

Nazterjah berkata...

tag 2 untuk mereka join je...
kira jemputan le..hehehe..xpe..baru blaja kan..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails