Follower Nazterjah

01 Disember 2010

Home » Segmen : Aku blogger ! So What ???

Segmen : Aku blogger ! So What ???


Segmen baru dari Ben Ashaari yang cukup gempak tajuknya iaitu Segmen : Aku blogger ! So What ??? Ni kali ke dua nazterjah join segmen Ben Ashaari ini. Sebelum ini BERANI MATI.
Oklah, nazterjah sertakan apa yang di minta oleh Ben Ashaari ini.

Latar Belakang Blogger ?

Latar belakang nazterjah ni simple aje.
Nazterjah berasal dari Larkin, Johor Bahru tetapi kini menetap di Pasir Gudang dan Taman Universiti, Skudai Johor. Dua umah tau..hahaha... Pasir Gudang ini umah akak nazterjah manakala Taman University umah family nazterjah. Nazterjah hanya memiliki Sijil Kemahiran juruteknik Komputer sahaja tetapi kerja luar bidang iaitu sebagai Admin Assistant, di ulu Tiram, Johor.

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah
anda alami ?


Nazterjah bercerita pasal yang negatif dahulu. Sebelum nazterjah buat blog ini, banyak kritikkan dan sindiran yang diterima. Katanya blog ntah ape2, bosan la, info x best la tetapi nazterjah amik sebagai pengajaran. Yang positif pula adalah nazterjah dapat kenalan baru dengan blogger diluar yang jauh lebih hebat. Ia boleh menjadikan mereka sebagai ikon.

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

Tidak! Nazterjah berblogging sebab atas minat sendiri. Ia bermula bari mengunjungi beberapa blog ternama sebagai contahnya Redmummy.com. Disitulah bermulanya keinginan berblogging ini ketahap maksimum.

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

Bangga? Oh tidak sesekali. Nazterjah masih baru lagi dalam dunia blogging ini.
Tak usahlah berbangga dan kita harus merendah diri.
Ada orang lain yang hebat dari kita. tau x?
Fikir - fikirkan lah sendiri ye..


P/S - Abg Ben, rasanya lebih 100 pp nih..le x masukkan dalam link abg ben? plz plz boleh..huhuuh

15 ulasan:

rabiatul berkata...

keep on bl0gging, ya ?? g0od luck. :)

Nazterjah berkata...

ok rabiatull..hhuhuh

nazirulhazwan~ berkata...

sape kate blog tak best tu??meh aku tampar muke die!!

Nazterjah berkata...

nak tampar? di dh lari la nazirulhazwan...xsempat nak tambat..huhuuhuh

Hishyamuddin berkata...

...blog la paling best, best dari mukabuku..hohohoho

~lulu & faiz~ berkata...

salam singah dari segmen abg ben!

btw..slam perkenalan...

http://magic-of-me.blogspot.com/2010/12/aku-bloggerso-what.html

JZ Business World berkata...

datang dari group ben ashaari. good luck ya bro! :)

Nazterjah berkata...

hisyamuddin - mukabuku dh bosan sekarang..xtau nak watpe..tp blog is no 1....

Nazterjah berkata...

lulu - thanks singgah..

Nazterjah berkata...

JZ Bisness world - thanks bro bg kata semangat...

AziE berkata...

keep blogging k

Nazterjah berkata...

ok azie..awk pon sama...

Azza Firza berkata...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

haniz berkata...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Fizzo berkata...

Fizzo membalas terjahan naz.. hehe.. tq sbb sudi singgah blog sy dan tinggalkan komen kt situ.. semoga kita sama berjaya...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails