Follower Nazterjah

01 Disember 2010

Home » Al - Ikhsan Panggil Interview ?

Al - Ikhsan Panggil Interview ?

Terkejut nazterjah menerima panggilan Interview dari syarikat barangan sukan iaitu Al - Ikhsan Sport. Mula - mula seorang receptionist telefon nazterjah dahulu sebelum disambungkan ke bahagian HR department tetapi apa yang nazterjah fikirkan adalah, adakah receptionist itu adalah ailyl rozanna?
Ailyl Rozanna

Sebab beliau keje disitu...
Suara macam kenal je sebabnya nazterjah pernah dgr suara beliau di video yang dipostkan di blog beliau. hehehe... agak nazterjah aje..
Dalam panggilan tu, nazterjah memang ada apply sebagai Technician IT di syarikat AL -Ikhsan baru - baru ini. Ia bertempat di Taman University, Skudai tetapi yang sedihnya jawatan tersebut hanya kontak sekitar 6 bulan aje..Pas2 nak makan apa kalu kontrak abis..
Xboleh2... Walaupon ia dekat dengan umah tetapi tawaran tersebut terpaksa ditolak.
Baru nak capai cita - cita nak jadi technican, x tercapai jua..
Xpe, usaha lagi...

2 ulasan:

Ailyl Rozanna berkata...

hahahahahaha yawww iu saya! hahahahahah tak sangka pula..

Nazterjah berkata...

ye ke?hahaha...
akhirnya dapat gak dgr secara live suara ailyl ni..hahah

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails