Follower Nazterjah

30 Disember 2010

Home » Internet Download Manager 6.04 Bulid 2 [NEW!!]

Internet Download Manager 6.04 Bulid 2 [NEW!!]

Korang nak download dengan pantas?
Bosan menunggu lama ketika download sesuatu fail?
Ha ini dia software yang terbaik punya iaitu Internet Download Manager 6.04 Build 2.
Software ini baru keluar pada 23 Dec 2010. Fresh lagi ma..


Sebelum ini nazterjah share software ini versi 5.18 punya tetapi ia masih boleh digunakan lagi.
Oklah, malas nak cerita panjang, nazterjaha ada share link kat korang untuk dirembat.


Link Download :

http://www.mediafire.com/?bhcmc8klclbkcg6

Patch IDM :

http://www.mediafire.com/?d3grcalbdxz71cu

P/S : nazterjah nak ingatkan kepada anda, Install dahulu kemudian disablekan antivirus dulu.
Kemudian, lepas install, jgn run IDM dahulu.
Lepas 2, korang guna patch yang diberi tadi..siap..leh guna..

4 ulasan:

rossoneri berkata...

ohhh tq,macam tau2 je sy carik benda alah nih..
nak tanya,xapa ke guna malware tuh

Nazterjah berkata...

malware 2 xde masalah la..Pas dah guna keygen 2, on balik antivirus 2 semula tau

rossoneri berkata...

sebenarnya kita xoff pun antivairus tu sbb xtau kat mana nak off hahaha..kita just allow file tu je..tapi kan, setiap kali nak on idm tuh, kena patch dulu eh..

Nazterjah berkata...

nak offkan senang aje..klik kanan kat antivirus 2(kat sebelah jam) pas2 disablekan aje antivirus dia..klau xpakai patch idm 2 xpe..masih boleh guna ag tp xfull...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails