Follower Nazterjah

08 Disember 2010

Home » Aku Jutawan Ker ?

Aku Jutawan Ker ?

Nilai Blog Nazterjah

Nazterjah dah bergelar JUTAWAN???
Aku kaya....Aku kaya....
Kenapa nazterjah buang tabiat nih?
Sebab nazterjah saja check value website nazterjah iaitu www.nazterjah.cz.cc aka www.nazterjah.blogspot.com berapa nilai blog ini.
Nak tahu berapa harganya?
$34.38 Milion USD!!!! Wow...
Macam xpercaya je..
Dah setanding Mark Zuckerberg iaitu pengasas Facebook.
Facebook sekarang bernilai $7.19 Billion USD.
Memang kaya budak ni..
Tapi, betul ke website nazterjah dah bernilai jutaan USD?
Klau xcaye, klik gambar kat atas tu...
Kalau nilai dah macam tu, mcm ne nak dapatkan duit tu ye...hehehe


2 ulasan:

eyfaaa. berkata...

nas,ndapat ke duit nye tu nnty?kalau btol2 dpat,bg kat saye sikit ye,,huhhuuh,,

Nazterjah berkata...

xdapat pon..kene ada org beli website ni, adalah duit..hahaha..xcaye plak harga blog ini semahal itu...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails