Follower Nazterjah

02 November 2010

Home » Step Up 3 Memang Syok

Step Up 3 Memang Syok

Baru-baru ni, nazterjah baru sahaja menonton filem ni. Lambat skit tengok tp bukan kat wayang tapi di laptop aje. Hehehe..Nak tengok wayang xtau dengan sape. So Download ajelah. Kualiti gambar pon cun plus dengan sub woofer logitech aku yang mengancam. Dah macam wayang.
Berbalik pasal cerita ini, memang syok abis la. 2x nazterjah tengok cerita ni. Plot cerita pon xmembosankan. Tu yang sampai 2x tengok.
Korang xtau cite pasal ape ni?
Cerita ini mengisahkan kehidupan remaja yang gemar menari tapi bukan menari biasa, Break dance namanya. Taukan break dance macam mane? Style break dance dorang memang best dan lain dari yang lain dan ditambah lagu2 yang best plak 2.
Rating filem ni nazterjah boleh dari 5 bintang la sebab cerita ini banyak aksi, persahabatan dan hormat antara sesuatu bangsa dan kaum.
Kepada yang terlepas nak tengok wayang cerita ini, carilah DVD yang berdekatan...
Selamat Menonton..

2 ulasan:

laskar rainbow berkata...

memang best citer tuuu~ dah tgk..hee

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

BEST KAN..UHUHUHUH..I LIKE IT

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails