Follower Nazterjah

03 November 2010

Home » Minta Pendapat Korang

Minta Pendapat Korang

Salam semua,
Nazterjah tengah blur sekarang mengenai domain .co.cc .
Nazterjah tak pasti sangat mengenai domain ini tetapi ia free aje.
Kalau pakai domain seperti .com , .net atau sebagainya ia perlu dibayar setiap tahun xsilap nazterjah.
Apa yang nazterjah risau adalah jika nazterjah pakai domain ini, traffic link banyak ke x?
Pastu, ia senang atau susah klau nak setting ape2 kat website?
Kepada yang tahu mengenai domain2 ini atau nak cadang ke domain lain, bolehlah cadangkan kat nazterjah ye.

Klau nazterjah pakai domain .co.cc macam ni web nazterjah :

www.nazterjah.co.cc

2 ulasan:

ahPEKMC berkata...

salam abe nas..kawe suko gak pakai co.cc nieh..senang..tapi abe nas kena pandai setting gak..kenapo tak leh masuk abe nas punyo domain baru hah..kecek klate plak kawe..:)

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

kawe bukan apo ahpek.
kawe baru dapat tahu domain co.cc ni free jo..
kawe ingat kawe nak cuba..
tp kawe heran, domain ni banyak web blue aje..heran kawe ni..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails