Follower Nazterjah

18 November 2010

Home » Dr Rozmey Pikat Pamela Anderson ?

Dr Rozmey Pikat Pamela Anderson ?

Salam Semua,
Hari ini bermulanya tayangan filem 2 Alam terbitan Dr Rozmey yang terkenal dengan produk kesihatan beliau iaitu Jus Mate 5. Filem 2 alam tu xtau la best ke x, sebab blom tengok lagi.heheh. Yang terbaru, Dr Rozmey telah mengimpikan untuk memikat atris Hollywood iaitu Pamela Anderson.
Siapa xkenal Pamela Anderson bukan yang mempunyai buah dada yang besar dan seksi.
Dr Rozmey mahu memikat Pamela Anderson ini untuk filem terbaru beliau.
Tajuknya tidak diumumkan lagi.
Watak yang diberikan kepada Pamela Anderson adalah watak utama bukan watak sampingan.
Wow..banyaknya duit Dr Rozmey ni ye..
Filem yang beliau ingin buat adalah mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di semua Pulau.
Filem ni nazterjah bayangkan macam Baywatch lak kan..hehehe..
Sama ada Dr Rozmey jadi ke x nak buat filem baru selepas 2 Alam, xtau la..
Comfirm akan jadi topik hangat nanti..

2 ulasan:

Anna Boleyn berkata...

salam..sy dah masukkan link blog ni dlm bloglist HLN. sila check kat bloglist 'Another Love Nest'. Thanx taw :)

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

THANKS ANNA BOLEYN..HEHEH..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails