Follower Nazterjah

18 Mei 2010

Home » Pendrive Anda Masalah?

Pendrive Anda Masalah?

Pendrive anda xle nak format? Ia akan keluar drive protect?
Tentu pernah berlaku pada korang kan..
Nazterjah ade penyelesaian mcm mane korang nak settlekan masalah ini.
Ia mudah digunakan.
Jadi korang rembat la ape ag software nazterjah sediakan ni.
Cara nak guna senang je :
1. korang kena install dulu software ni.
2. Pas2 cucuk pendrive korang
3.Klik kat software 2.
4. Pas2 format..
5. Siap!!!

Selamat Mencuba ye..Ada masalah komen ye.

Link Download :

http://www.mediafire.com/?lhmymlhugyt

Link Baru :

http://www.mediafire.com/?luo2xnf3jzi

5 ulasan:

nabilah_2908 berkata...

belum pernah lagi mengalami masalah mcm ni...tp myb berguna 1 hari nanti..thnks cz sudi share.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAUK MASIN = NAK KAHWIN

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

sama2 nabila...
mmg berguna benda ni...
simpan elok2 ye...

rObOt berkata...

salam, saya ade masalah yg sama. tp biler dah download, ade error bile klik software tuh. xleh nak install pun.

Riyan berkata...

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\Compressed\betulkan pendrive.zip: CRC failed in Repair_v2.9.1.1.exe. The file is corrupt

owner bleh tolong zip sekali lagi tak...saya x dpt nak extract file tu

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

maaf lambat bls..bz skit...
pasal file corrupt 2 nazterjah akan atasi...maaf kerana ia bermasalah..esk nazterjah akan repair balik ye...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails