Follower Nazterjah

19 Mei 2010

Home » Kasi Potong Itu Lagu!

Kasi Potong Itu Lagu!


Mesti pelik korang tengok entry ni kan?
heheh..saje wat gempak..
Nazterjah nak share kat korang software ni..Dah lam simpan sofware ni..
Bosan2 nazterjah nak share software ni dengan korang.
Ni dia MP3Cutter FULL pakej nye nazterjah bagi.
Korang nak potong lagu untuk wat ringtone guna software ni la..
senang je gunanya.
Klik je jari ke atas 2 maknanya mulanya nak potong lagu. Klau nak abizkan potong lagu 2, korg klik je jari telunjuk ke bawah pas2 klik je kat icon tepi belah kanan 2..pas2 siap..
Korang test la dulu..

Link Download :

http://www.mediafire.com/?okuhzniazjl

2 ulasan:

Nisa A. berkata...

thanks for sharing!! i've been looking for this software. =)

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

u r welcome..heheh..thanks singgah

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails