Follower Nazterjah

13 April 2010

Home » Redmummy.com masuk Paper!!

Redmummy.com masuk Paper!!


Kepada kaki blogger, siapa tidak kenal redmummy.com. Betul x??
Hari ini diakhbar Harian Metro telah menceritakan mengenai blog redmummy.com ini.
Memang dahsyat redmummy.com ni.Hanya cerita mengenai peribadi beliau sahaja tetapi beliau boleh mendapat pendapatan sebanyak RM10000 sebulan!!! Wow!! Sape xnak mcm 2 tue kan... Nazterjah pon nak macam tue jugak. Nazterjah dapat tau redmummy.com ni telah dilawati sebanyak 4 juta orang sebanyak 3thn berkecimpung dalam dunia blogger ini.. Dahsyat2..Apa rahsia beliau ye. Nazterjah dapat informasi sedikit yang redmummy telah bagi tips sedikit bagaimana nak dapat jumlah pengunjung yang ramai. Beliau syorkan kaki blogger melawat blog yang porpular lepas itu tinggalkan beberapa komen. Kerap hantar komen di blog yang porpular ini. Pas itu beliau cadangkan Update blog anda setiap 4jam supaya pengunjung sentiasa masuk ke blog anda. Payah ni.. Kena banyak idea jika nak buat blog ni. Xpe, nazterjah cube mendapatkan berita sensasi lagi pas ini. Ok..itu sahaja la..salam..

2 ulasan:

Marya Hana . berkata...

tiap 4 jam nak buat entry baru,
lame2 org pon muak nak masok blog kite..
+ tade idea yg banyak.
kang banyak mengarot je..
so cane..

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

TAU XPE..
NAZTERJAH PON PK GAK APE YANG NAK TAIP TIAP 4JAM..
RABAK DIWATNYA...
TP KITE ADE CARA TERSENDIRI KAN...
BTL X MARYA HANA

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails