Follower Nazterjah

12 Februari 2011

Home » Teringat Barangan Zaman Kanak - Kanak

Teringat Barangan Zaman Kanak - Kanak

Woooii..Nazterjah nak Cerita nih..!!!



Zaman kanak - kanak pastinya seronok bukan?
Masa tu kita masih terkinja - kinja lagi. Siap pakej, main pasir lagi.
Hahaha..Anak sapelah tu kan.
Nazterjah dulu baik tau..(ceh, promote diri konon)..
Bila korang nampak gambar barangan ni, mesti korang akan kata..
Eh..Jam Boy London lah..

Jan Tangan Boy London

Kepada budak yang lahir pada tahun 1980 sehingga 1990, korang akan tau betapa bestnya jam ni kan?
Kepada budak di era 90, nak tahu apa yang bestnya?


Jam tangan ini akan bertukar warna pada dalam jam tangan tersebut. Bila sejuk ia akan ke warna biru manakala kalau panas, ia akan warna merah.
Time tu dah kira canggih dah...
Tak silap nazterjah, harga jam tersebut lebih kurang RM40.
Kira dah mahal tu. RM40 dulu dah macam harga RM100 tau.
Pastu plak teringat satu lagi barang masa kecik - kecik iaitu Bag Duit jenama Alien Workshop.
Korang ingat lagi tak?
Ni logo jenama dia.

Jenama Kegilaan zaman Nazterjah

Masa ni memang musim abis bagi kanak - kanak dulu.
Kalau beli, comfirm ramai nak kebas.
Nazterjah dua kali hilang. Anak sape tah kebas tu..Geram..
Oklah, tu je nak cita.
Kat dalam hati ni berkobar2 nak cerita, nazterjah pon taip ikot hati jelah..
Sorry klau entry entah apa - apa..

2 ulasan:

bun berkata...

awat gua tak taw kewujudan barang-barang nie???

gua ketinggalan zaman atau hampa yang ketinggalan zaman???

waaaaa :P

Nazterjah berkata...

haha..rugi2..
time ni memang best tau...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails