Follower Nazterjah

11 Februari 2011

Home » [SEGMEN] BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY

[SEGMEN] BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY


Segmen di hujung minggu adalah segmen yang dinanti oleh nazterjah.
Kenapa?
Sebab segmen abg ben ni memang menarik.
Setiap minit, nazterjah akan terjah blog dia.
Beliau ni sangat kreatif dalam penulisan dia di blog.
Oklah, tak nak cerita panjang, nazterjah nak beri pendapat Vlog Abg Ben Ashaari ni.

Apakah pendapat Nazterjah mengenai Vlog Ben Ashaari ini?

Pendapat nazterjah ia sangat menarik walaupun video tersebut mengambil masa agak lama.
Percubaan pertama kali Abg Ben Ashaari ni memang Hebatlah.
Pendapat nazterjah, apa kata Abg Ben Ashaari buat video pendek yang lebih kurang dalam 5 minit dituruti Part 1 , Part 2 dan sebagainya. Ia pasti menarik..
Jom terjah video terbabit..



Pendapat Nazterjah mengenai www.1TTube.my ?

Ia sangat menarik. Sama seperti Youtube yang kita ketahui sebelum ini.
Nazterjah cuma nak bagi cadangan pada 1Tube.my supaya membuat promosi website ini dan menambahkan lagi kelajuan untuk mengupload Video dan juga mencantikkan interface website 1Tube ini.

Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?

Ya..memang dah lama nazterjah nak buat dan ia dalam proses lagi.
Menarik atau tidak, nazterjah cube yang terbaik.


Macam itulah ceritanya. Nazterjah sekarang memikirkan untuk menambahbaikkan blog nazterjah ini. Diharap impian nazterjah tercapai..

5 ulasan:

Miss Ran berkata...

tunggu naz nye vlog lak yeahhh

Nadhirah-chan berkata...

semoga tercapai impian nak buat vlog , hehe :)

Nazterjah berkata...

heheh..insyaallah..dgn adenya sokongan korg, nazterjah akan buat..heheh

ewanrani berkata...

x sabo nak tggu naz nazterjah punya vblog plak nie...mesti meletop nanti...hahaha

Nazterjah berkata...

meletop?hahaha...
Manelah nazterjah popular..
xpe, korg sabar jelah ape Vlog nazterjah nak wat..hehehe

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails