Follower Nazterjah

12 Februari 2011

Home » Oh tidak..Habis Fail Aku Semua...

Oh tidak..Habis Fail Aku Semua...




Hari ini nazterjah dapat postkan 2 entry je sebab benda tak dapat dielakkan.
Apa yang xdapat nak dielakkan tu adalah mengenai laptop nazterjah.
Pagi - pagi nazterjah bangun dari tido, on laptop je,

"Ape hal lak hang je ni.."kata nazterjah

Dua kali cuba restart, masalah itu pon timbul lagi sekali.
Arghh..Ni mesti virus yang kacau ni.
Fail - fail tak dapat nak backup, so jalan penyelesaiannya adalah...
FORMAT!!!

Dalam Proses Install windows 7

Bab format ni bukan tak suka, suka tapi leceh skit lah.
Nazterjah amik cd installer windows dan terus buat.
Hahaha...Pasni virus tu tak dapat kacau lagi.
Macam - macam nazterjah install di laptop nazterjah antaranya :

  • Windows 7 Ultimate
  • TuneUp Utilities 2011
  • SRS Audio Sandbox
  • Adobe Photoshop CS3 Extended
  • Game Booster Premium
  • Eset Smart Security 4
  • Malwarebytes Anti Malware
  • Ashampoo Burning Studio 9
  • CyberLink PowerDirector
Banyak tak nazterjah install ni?
Ni macam nak masukkan lagi tapi tak pasti sama ada ia perlu atau tidak.
Bab game plak, Football Manager 2011 mesti di install...


Klau bosan2 le main game ni..
Oklah, tu je nak cerita...Kalau ada sesiapa nak windows 7 ultimate,
Roger2 nazterjah ok..

2 ulasan:

padlie berkata...

Bila la aku leh berhijrah nak pakai Win 7 Ultimate ni.. Hanya mampu guna Home Premium je stakat ni...

Nazterjah berkata...

padlie...kalau padlie dok area jb...nazterjah boleh settingkan.

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails