Follower Nazterjah

17 Februari 2011

Home » Blog Terbaik Pilihan Nazterjah..Kenapa Pilih Mereka?

Blog Terbaik Pilihan Nazterjah..Kenapa Pilih Mereka?


Semalam nazterjah pertama kali membuat segmen di blog nazterjah ini.
Segmen ke namanya tu?
Hahaha..abaikan ea..
Nazterjah semalam memang free abis dan tak ada aktiviti langsung, so nazterjah buat segmen terjah blog ke blog.
Hampir 100 buah blog diterjah, ada yang boleh masuk dan ade tak le boleh masuk.
Yang boleh masuk jelah nazterjah masuk.
Klau ada termiss minta maap la bebanyak.
Pemilihan 5 blog perempuan dan 5 blog lelaki semalam adalah yang terbaik.
Nazterjah bukan pilih blogger yang terlalu profesional tetapi yang kategori yang sederhana sahaja.
Oklah, jom lihat apa ciri - ciri blog terbaik itu.

Berikut adalah ciri - ciri blog yang terbaik:
  • Blog yang kemas.
  • Loading page yang pantas.
  • Susunan gajet di sidebar yang kemas.
  • Entry yang menarik.
  • Gambar yang diambil menarik.

Berikut adalah bukan ciri - ciri blog bukan terbaik :
  • Pilihan colour tak sesuai.
  • Blog yang bising(ada mp3).
  • Loading terlalu lama.
  • Gajet terlalu banyak dan tak tersusun.
  • Entry tak diselitkan gambar.
Itulah nazterjah titikberatkan semasa menerjah blog ke blog semalam.
Jika blog korang ada ciri - ciri bukan terbaik, buatlah perubahan pada blog korang.
Blog korang umpama website yang akan dilihat oleh semua pengguna internet di dunia ini.
Percayalah..
Kepada yang tak lihat lagi calon blog terbaik semalam pilihan nazterjah, klik SINI

7 ulasan:

Weeda berkata...

blog yang loading lambat dan ada lagu kadang2 membantutkan hasrat nak masuk blog dorang kan...nak2 kalau time internet tengah slow..

Marya Hana . berkata...

alamak. rase2nya hampir semua ciri2 blog bukan terbaik ada kat blog i..
kehkeh.

kecuali......


*entry tak diselitkan gambar.
sebab, blog i penoh gambar :)
peace!


best jugak main terjah2 ni..

H Y D E berkata...

terjah jangan tak terjah.. jemput ke teratak buruk saya :)

latest : must watch!-Hati² Bila Nak Beli Handphone (video)

Nazterjah berkata...

betul tu kata weeda..kdg2 pembaca nak baca tp loading lambat.Klau cepat, ngah syok2 baca entry, lagu keluar..le wat terperanjat je..
Marya hana - blog kamu ok tapi ada beberapa bahagian perlu dibetulkan lagi bagi kelihatan kemas..

Qaseh dalia adelia berkata...

tak tahu lak blog kite ok ke tak hehe

ewanrani berkata...

ewanrani siap buat entri pasal "blog terbaik pilihan nazterjah" lagi tu...
semangat sebab name tersenai kat top 5 tu...hehe..
http://ewanrani.blogspot.com/2011/02/blog-terbaik-pilihan-nazterjah-adalah.html

Nazterjah berkata...

qaseh - blog kamu memang mantap...
nazterjah baru sahaja terjah blog kamu..dh lama i jd silent reader blog u..heheh..
ewanrani - nazterjah dh check blog kamu td..thanks bebanyak..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails