Follower Nazterjah

06 Januari 2011

Home » Header Made By Nazterjah

Header Made By Nazterjah


Setiap malam nazterjah memerahkan kepala otak bagai memerah santan kelapa.
Memikirkan idea untuk membuat header ini memang susah sebenarnya.
Tapi dah 4 header nazterjah buat setakat ini.
Header ni ditempah oleh orang terdekat sahaja, saje nak test ok ke x.
Sebenarnya nazterjah xpandai guna Adobe Photoshop ni tetapi semangat ingin belajar, nazterjah belajar kat blog yang mempunyai tutorial mengenai Photoshop ni.
Baru 2 bulan belajar, dapatlah ilmu untuk membuat header transperent ni.

Ini Senarai blog nazterjah buat header untuk mereka :


http://dapurkek.blogspot.com



http://nazterjah.blogspot.com
(ni Blog nazterjah nye)

Ok, itu sahaja hasil kreativiti nazterjah dalam pembikinan header ini. Mana tau lepas ni korang le buat tempahan. Hehehe..
Oklah..nazterjah nak masuk tidur dulu la..
Selamat Malam.....

3 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

gabungkan effect2 yg diajar kat internet..
sure header lg mantop..
aku dulu noob gak bab2 photoshop ni.. skrg dh ok sikit.. tapi still belajar pasal photoshop ni.. ;D

tomatokering :) berkata...

dulu penah blaja but give up sebb susah . skrg nie pedan muke tak reti wat eader . haha :D

Nazterjah berkata...

MeuzAngelo - thanks 4 support me. Letak effect?bagus jugak cadangan 2,xpe nnt nazterjah blja mcm ne nak letak effect 2..hehe
Tomatokering - xsusah la nak guna photoshop ni.Ikut tutorial betul2 mesti jadinya..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails