Follower Nazterjah

25 Januari 2011

Home » Apa Bestnya Justin Bieber ?

Apa Bestnya Justin Bieber ?

Justin Bieber sekarang menjadi kegilaan remaja sekarang.
Dulu nama dia, siapa pon xkenal.
Bila lagu dia Hit iaitu Baby meletop, baru orang kenal siapa Justin Bieber sebenarnya.
Budak yang baru berusia 17 tahun, porpular macam dah 10tahun berkecimpung dalam dunia seni ini. Apa aura dia ni ye? Macam Mawi ke?heheh..
Jika anda perhatian gaya nyanyian beliau memang di class tersendiri.
Gaya rambut beliau sudah menjadi ikutan remaja sekarang.
Kalaulah kat Malaysia ada macam Justin Bieber ni, macam mane agaknya ye..
Jom kita layan lagu porpular beliau ini sebagai penutup entry hari ini.




p/s : xde idea nak taip entry untuk malam ini..heheh

1 ulasan:

jaguhautoworks berkata...

Justin Bieber sangat comel... Arrrrrgggggg... Faint...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails