Follower Nazterjah

04 November 2010

Home » Saya ingin menonton filem The Social Network

Saya ingin menonton filem The Social Network

The Social Network, sebuah filem yang menarik untuk ditonton kerana ia menceritakan kehidupan seorang remaja yang bernama Mark Zuckerberg untuk laman sosial yang terkenal iaitu Facebook. Ia menceritakan bagaimana seorang remaja yang mampu membuat laman sosial tersebut dan juga mampu menarik 500 juta pengunjung untuk menjadi ahli Facebook.
Kejayaan demi kejayaan yang dilakukan oleh beliau tidak disenangi sesetengah pihak untuk menghancurkan niat beliau tersebut. untuk mengetahui apa yang akan terjadi pada Mark Zuckerberg? Kita nantikan pada 2 Disember 2010.

4 ulasan:

paan berkata...

saya pun nak tonton juga . cari download la . hehe

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

download mmg ade..saje nak join contest ni...xpenah cube masuk contest..heheh

Anna Boleyn berkata...

hye.. thanx tau sebab recommend kan blogshop cupcakes tu. :)

yep tak sabar nak tengok cite ni. hehe

btw, anna sekarang akt area KL.


p/s : ini ada tips sikit-


What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

anna - thanks repply msg ni..
anna dok kl rupanya..ingatkan jb..huuhu..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails