Follower Nazterjah

13 November 2010

Home » Kisah 2 Mat Salleh Cakap Melayu [Best!!]

Kisah 2 Mat Salleh Cakap Melayu [Best!!]


Salam semua,
Hari ni ada post entry baik nye.
Korang penah dengar mat salleh fasih berbahasa melayu?
Ha jarang kan dengar.
Ada 2 mat salleh ni memang fasih berbahasa melayu, beliau kata, beliau belajar sendiri.
Pernah tinggal di Malaysia 1 tahun aje.
Mereka berdua ini asal dari USA.
Nak tengok video mereka?
Ni Video yang nazterjah share..
Banyak siri dia wat..




Lagi satu, diorang siap ada mini siri drama diorang.
Diorang digelar Belacan Dan Paku.
Ni antara Siri drama diorang wat.



Selamat Menonton..dorang pon ada facebook gak..add la dia nnt k

2 ulasan:

Anna Boleyn berkata...

hehe hensem gak mamat ney. ;p

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

anna - hensem ea..tacklela dia kat facebook dia...heheh...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails