Follower Nazterjah

15 November 2010

Home » Bercumbu Ditepi Jalan? Tak Malu Ke??

Bercumbu Ditepi Jalan? Tak Malu Ke??




Kecoh mengenai video ini di facebook.
Berpuluh2 orang dh upload video ini.
Peh, first time tengok, nazterjah terkejut gak.
babak yang mula dh pelik rasa.
Budak perempuan tu selamba beruk peluk dengan lelaki tu.
Apa kejadah ini semua?




Salah mak bapak atau salah diri sendiri?
Video ni boleh memalukan orang melayu dan umat islam sendiri.
Bercumbu ditempat awan tanpa segan silu.
Puncanya nak "Break".
Laki tu suruh perempuan itu wat pilihan samaada pilih KLCC atau Laki itu and then pompuan itu dikatakan pilih KLCC.
Laki 2 plak majok lalu ingin "Break".
Agaknya perempuan 2 takut kene tinggal, dia pujuk mcm nak rak.
Pujuk2..nak cium plak...
Muka je lawa tapi hati?
Erm..xle kate banyak2...
Pk sendirilah dik..
Time bercinta ini le la adik oi..
Cuba pas kawin nnt?
Jalan nak pimpin tangan pon xnak..
Erm..budak remaja sekarang...rosak dah..
Terlalu ikot filem mat salleh mcm ni lah jadinya.
Harap2 kepada yang rakam dan pelakon video ni berubahlah.
Anda memalukan family anda sendiri.
Jangan bangga dosa yang korang buat 2..
Lihatlah di Facebook, youtube, semua mengutuk perbuatan anda.
1 dunia melihat anda sekarang...

6 ulasan:

Anna Boleyn berkata...

anna rasa laki tu saje je kan. memang dia merajuk tp dia senyum2. nampak sngt nak main2. pompuan tu lak kemain takut anggap siyes. lpastu bila diorang dah start comolot tu. tengok macam pompuan tu dah tak nak. tp tetiba lelaki tu lak yang macam terstim lelebey nak kiss kiss lagi. wtf. haha argh papepon perbuatan diorang ni mmg memalukan.



hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend....... Get Online or Hang Out??

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

mmg pon..tgk laki 2 le sengeh2 lak...
kwan2 dia tegur pon dia wat xtau..
dh stim sgt la 2...sampai pompuan 2 xnak, sedap je dia cium kat leher pompuan 2...klau kat taman la, rasanya lebih dhsyat kot..hahaha (18sx only ok)...

nasazfrog... berkata...

bro,, kte baru je tgk kat FB tadi, terkejut gak.. vodoh seh dorang tu... muka tak tau malu.... eee geli je... tak bermoral langsung... takde pulak orang nak tegur ke hape ke... ermmm donia2.........

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

benda ni dh kecoh kat Facebook..nazterjah dapat tahu semalam...mmg slamber badak la diorg ni...
Pakcik teksi 2 pon tengok aje..mcm hampeh

laskar rainbow berkata...

dunia dah akhir zaman. kawan2 pun cam tak gune jgak..siap rakam lagi..ishh..budak tak tau malu skunk

Nazterjah.Blogspot.Com berkata...

budak2 ni dh biasa idup bebas...
mcm ni la akibatnya...
nnt dh dewasa baru nak menyesal...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails