Follower Nazterjah

29 November 2010

Home » BERANI MATI : BLOG AKU BEST!!!!

BERANI MATI : BLOG AKU BEST!!!!


Korang nampak ape tajuk kat atas tu?
Ish2...BERANI MATI betul nazterjah pada hari ini?
Kenapa nazterjah kata blog nazterjah ini best?
Memang best pun sebab dah 38000 orang mengunjungi blog ini dalam masa 11 bulan berkecimpung dalam dunia blog ini. Hahahha..Aku bangga ni...
Nazterjah bangga dan riak tajuk pada hari ini. Hahahaha..(Ketawa mcm Syaitan lah)
Blog ini memaparkan informasi terkini dan yang utama Software FREE untuk korang.
Nazterjah memang baik hati bagi free kat korang semua software simpanan nazterjah..
Mane ada orang baik lagi dari nazterjah ni..Hahaha.
Nazterjah mensasarkan traffik pada 2011 sebanyak 10000UV/ hari.
Tujuan buat blog ini?
Wat geli2 je..hahahah..

-TAMAT-


P/S : Jangan fikir bukan2 ye..nazterjah join segmen Ben Ashaari buat nih...

12 ulasan:

Izamir Ridzwan berkata...

saya pon join jugak

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

Hishyamuddin berkata...

saya pun..ngeh3

Nur Azila Ismail berkata...

bgus2 :)

kita kena yakin dengan diri sendiri

yey !

Nazterjah berkata...

izamir - join jgk ke?bgs2..heheh..kene yakin diri sendiri...tunjukkan diri kita berani..

Nazterjah berkata...

hisyamuddin - sama ke?hahaha..bangga2..hahah

Nazterjah berkata...

nur azila - btl2(kate upin & ipin)...hehhehe
kite kenela cayekan diri kite ni..sape ag nak caye selain kite bukan?

Lelord berkata...

hehhehe kool

Matika Love berkata...

saya pun berani mati....jom singgah blog saya...boleh kita berkenalan..

KimiCnoL berkata...

kamikaze!!hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

Nazterjah berkata...

thanks lelord..keep in touch ok..

Nazterjah berkata...

matika love - kamu berani?bgs..nazterjah akan menerjah blog kamu..

Nazterjah berkata...

kimiCnol - ada entry baru ke..nak bacalah..terjah!!!

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails