Follower Nazterjah

21 Oktober 2010

Home » Johor FC Menyengat

Johor FC MenyengatSemalam berlangsungnya saingan Separuh Akhir 1 antara pasukan Negeri Sembilan VS Johor FC. Dengan kehadiran 15000 penonton membuat corak permainan agak menarik. Hasil kesilapan penjaga gol Negeri Sembilan, Sani Anuar Kamsani membawa padah di minit ke 88 dan peluang tersebut diambil oleh penyerang Johor FC, Mohd. Ezaidy Khadar untuk menjaringkan gol.

Kemenangan tersebut boleh dianggap selesa buat Sang Lebah yang telah mempamerkan corak permainan konsisten sejak dari peringkat kumpulan lagi.Bagi Negeri Sembilan, kekalahan pada perlawanan ini agak menyukarkan misi mereka untuk mempertahankan Piala Malaysia yang mereka menangi tahun lalu dan yang pasti, mereka harus menyalahkan jentera serangan yang gagal menfaatkan beberapa peluang yang diperoleh sepanjang perlawanan tersebut.
Sabtu ini, Johor FC akan menentang Negeri Sembilan di Stadium Perbadanan Pasir Gudang dalam separuh akhir 2 Piala Malaysia. Ramalan nazterjah mengenai siapa yang ke Final piala Malaysia adalah Johor FC Vs Kelantan.

Tiada ulasan:

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails