Follower Nazterjah

09 Ogos 2010

Home » Join Liga EPL Fans..JOM!!!!

Join Liga EPL Fans..JOM!!!!




Salam semua,
Hari ni nazterjah nak bgtau skit kat korang.
Minat Liga EPL x?
kalau minat bagus lah.
Tapi setakat minat je, ape kate join liga Fantasy Football ni.
Cara main dier senang je. Klau yang dah tahu baguslah.
Korang perlu cari pemain yang korang suka.
Pilih je tetapi korang perlu lihat bajet korang 2.
Bajet yang disediakan hanya 100 je.
Main benda ni tengok point. kalau pemain tu golkan 3 point lah dia bg.
klau kene kad merah kena tolak point lah.
Kalau korang berminat nak join, join liga nazterjah buat.Hadiah dier,

Click here to enter your score predictions on 'I Know the Score' – no additional registration required!

1st Prize

The overall winner of Fantasy Premier League 2010/11 will win a VIP trip for two to a Barclays Premier League match (the identity of which is determined by The Premier League) featuring a team of the successful player's choice. The Winner’s Prize includes travel, two nights' hotel accommodation, two match tickets, pre-match meal and £250 spending money.


Monthly Prize

This season the person who finishes top of the monthly leaderboard will be declared Manager of the Month and will win a digital camera, an mp3 player, and a Premier League club replica kit of the Winner’s choice.

Itu adalah hadiah yang dianjurkan untuk game ini iaitu Barclays Fantasy Football.

Korang kena dapatkan point semaksimum mungkin sebab satu duni main benda ni.

So nak cuba jom kita join.

Liga nazterjah iaitu Liga EPL Fans League, ni kod nya.

751535-228850

Ok.cepat sebelum perlawanan EPL bermula.


Website : http://fantasy.premierleague.com

2 ulasan:

shunsuke berkata...

Ramai antara kita yg minat bola terutama EPL tp xtau pasal
fantasyfootball.Myb ada gak yg xminat bola n langsung xambil tahu pape
pasal bola

Fantasyfootball ni adalah pertandingan dimana kita buat team then
select player yg
kita suka n rasa bagus utk dreamteam kita.

Kat Malaysia pertandingan ni free xperlu bayar seposen pun utk
pendaftaran tp hadiah boleh tahan!



Antara fantasyfootball yg ada kat malaysia


http://fantasy.sports.mylaunchpad.com.my/
-hadiah bulanan RM3500
-overall RM15000
-anjuran maxis malaysia
Tp dah ramai yg join ni,so change nak menang pun nasib2 la..



Paling Baru yg ni...


http://fantasyfootball.dominos.com.my/invite.php?id=139


-hadiah bulanan stock pizza setahun
-overall RM10k
-anjuran damino pizza
yg bestnya,ramai yg xtahu fantasyfootball yg ni n yg join rata2 baru
nak cuba2..kira dorang ni sayur jer

dlm fantasy dominos ni gua ada buat liga ..We All Hate MUFC...(hahaha)


Note ! Utk yg berminat dpt info lain leh email gua n subject dlm email
sbg "Malaysia Fantasy Football"

Chelsea! Chelsea !!! Chelsea!!!

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

Shunsuke- gua sokong lu..ada ke web 2..nak join la..I Hate MUFC toooo..hehhee

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails