Follower Nazterjah

30 Jun 2010

Home » Blog Tutorial Terbaik Pilihan Nazterjah

Blog Tutorial Terbaik Pilihan Nazterjah

Hari ini nazterjah nak cite skit kat korang.
nazterjah betul2 berminat blog tutorial yang bernama BUDAK NAKAL.
Blog ni mengajar korang bagaimana nak cantikkan blog korang dengan widget2 yang beliau sediakan.
Hasil dia memang cukup memuaskan.
Lihat pada blog BUDAK NAKAL ini sudah cukup padat widget yang beliau letak.
Cara tutorial yang disampaikan amat mudah difahami.
Beliau menyediakan code2 yang perlu anda copy kemuadian akan di paste ke ruang HTML code pada blog anda.
Blog Budak Nakal Ini nazterjah boleh bagi blog kategori 41/2 Bintang.
Siapa pemilik blog ini nazterjah xtau siapa beliau sebenarnya.
Tak sabar nak tunggu tutorial yang baru BUDAK NAKAL sediakan.

2 ulasan:

khaishin berkata...

good info.sgt berguna utk org baru mcm sy.

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

ha...sama la kite..
blog ini memang terbaik!!!

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails