Follower Nazterjah

15 Mei 2010

Home » Selipar crocs RM10 Aje?

Selipar crocs RM10 Aje?



Semalam nazterjah singgah ke Downtown Cheras sebab dah lama xjengok2 kat situ. Umah dekat je dengan Downtown tp malas nak gi.. Masa dulu baru dok KL ni rajin kesitu tapi dh lama dok sini jadi malas. Disebabkan bosan tahap gaban semalam, Nazterjah bawa tunang ke Downtown Cheras sebab nak shopping skit. Ngah2 jalan kat Downtown 2, terdengar jurujual mennjerit, RM10!!RM10!!..Ingat ape RM10 tue tapi rupanya selipar jenama crocs dijual RM10!!Giler sey, Makin murah pulak selipar ni.Nazterjah beli dulu pon RM20 tapi kat bukit Jalil masa tu(time Jom Heboh). Memang murah giler selipar ini dijual di Downtown Cheras. Ni bukan Ori tau, Yang ori kat butik 2 k..Nazterjah sebelum ni ke JB, nazterjah lihat selipar ini dijual agak mahal sedikit iaitu RM50 sepasang.Mahal bukan!! Xtau lah ape mahalnya. nak murag, ape lagi, serang Downtown cepat!!!

2 ulasan:

Anak Perak berkata...

aku rasa nk beli kat downdown shah alam.tp mcm x tau kualiti nya.sape pernah pakai bg la feedback yer

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

ia berkuality sebenarnya..korang kena tgk kat tepi line nya samaada ia plastik atau getah,jika getah ia bagus,klau ia plastik berkilat, xbagus nya la katekan...beware!!

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails