Follower Nazterjah

19 Mei 2010

Home » Ringankan PC Anda

Ringankan PC Anda


Korang nak PC korang jadi ringan dan tiada masalah? Ha ni dia TuneUp Utilities 2010 with register nama korang. Syok xklau didengar. Tapi jangan register secara online..register secara Offline je. Yang reminder for update 2 korang just don't remain me je. nazterjah guna benda alah ni mmg best siap ada turbo Mode. turbo mode ni function dia untuk memantapkan program korang sebagai contohnya klau korang main game, PC korang mcm slow je, korang klik turbo mode, game yang korang main 2 jadi laju seperti biasa.Itulah function nya.

Link Download :

http://www.mediafire.com/?myjyzzyydwn#1

4 ulasan:

Sir Marcello berkata...

aku mmg pengguna tegar tune up versi haram...memang best...

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

huhuuh..watpe kite nak kayakan diorang btl x?

amie berkata...

bahaye tak gune mende nih?

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

benda ni xbahaya pon..
benda ni le ringan kan PC kite.selain 2 dia le check hard disk..ibaratkan ia mcm doktor PC..ia berguna..nazterjah guna ok je..dari jervi 2009 lagi nazterjah dah guna..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails