Follower Nazterjah

15 Mei 2010

Home » Ramai Blogger Meniru

Ramai Blogger Meniru


Hari ni nazterjah menerjah satu isu yang agak menarik. Sejak kebelakangan ni, nazterjah tengok ramai Blogger meniru imej profil JustKhai. Korang tentu kenal siapa justkhai bukan? Memang nazterjah respect kat justkhai ni sebab blog beliau memang mantap. Lengkap segala informasi yang beliau bawakan tetapi nazterjah hairan nape lah ramai sangat meniru gambar profil seperti justkhai ni? Dah xde gambar lain ke? Maaf justkhai kerana mengeluarkan isu ni, bukan ape, biar kreatif skit kan, jangan tiru. Xkreatiflah klau macam 2 kan. Biarlah kite buat imej tersendiri jgn dok tiru hasil orang je. Kepada sesiapa terasa , nazterjah minta maaf ye. sekian...wassalam..

7 ulasan:

rekrazie berkata...

Tu bukan meniru la. mmg ade generator avatar tu. Check sini : http://www.faceyourmanga.com


Alif Alfiandy.
http://rekrazie.tumblr.com

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

memang la ade tapi biarla kretif skit...orang akan jadi keliru, itu just khai atau org lain?

s h a f i q h a s h i m _____ berkata...

kan gbr tu automaticly generate kan. random :P

tapi perasan tak, sekarang ramai pakai nama khai.
kadang2 aku keliru gakk :P ohkhai la.

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

tau pon....bkn xle guna bai tp org akan keliru...
baik biar khai je pakai....
wat imej tersendiri...

BaDBoYs berkata...

habis tu justkhai je la yg boleh guna org lain tak boleh...huhuhu. justkhai je la yg kreatif org lain tak kreatif....just khai je la yg best org lain tak best...kalau dah minat org tu kata apa pun masih lagi baik...huhu ko memang best...untuk sapa ada peminat mcm ko...hehe, jng marah ye ....layan..

tolong buang Word verification untuk memudahkan kami komen...huhuhu

BaDBoYs berkata...

untung bukan untuk....heheh

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

aq mane ade peminat...
aq bukan ape, byk sgt gambar mcm 2 kat gengblogger..keliru jadinya..
ingat mcm satu team lak..
jgn mara ok...
aq xpon minat justkhai pon..just tgk page dia je....sekadar berblogging katekan...

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails