Follower Nazterjah

30 April 2010

Home » Software Baik nye..

Software Baik nye..

Nazterjah nak kongsi satu software baik nye dari ladang. Software yang le record webcam orang lain.Ha terkejut ke kaum hawa? Lain kali hati2 ok. Nazterjah bg informasi skit mengenai software ini. WEbcam yang kite guna bila kite berchatting di Yahoo mesangger kan. Pada kaum hawa hati2 bile nak open webcam 2. Korang akan dirakam tanpa pengetahuan korang tau. Software ni dah lama wujud korang je xtau. Ok klau korang nak software ni dengan tujuan baik, xpe. Nazterjah xkisah. Jangan nak buat tujuan jahat dh lah..

Ni link Mediafire untuk Download :

http://www.mediafire.com/?cqyw5ddzlhw

2 ulasan:

Dya berkata...

oo ye ke, tp kalau kita xon kn webcam tu ptt nye xde mslh kn..?

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

yup,klau xonkan web cam 2 xde masalah pon..hati2 klau nak webcam 2...ade udang disebalik mee...heheh

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails