Follower Nazterjah

28 April 2010

Home » Logon komputer Dengan Scan Muka

Logon komputer Dengan Scan Muka

Luxand Face Recognition adalah soft best yang nazterjah gunakan. Selalunya kite nak buka window,kita perlu menekan/menaip password kan(bagi yang letak password). Tapi dengan menggunakan software ni ia tidak perlu. Hanya tunjukkan muka di kamera web cam, ia akan detect muka anda pas2 ia automatik logon komputer anda tanpa menaip apa2 di papan kekunci. Sebelum program ini boleh berfungsi, anda perlu install software ini dahulu. Cara install amat mudah. Ikut sahaja arahan yang dikehendaki. Ok nazterjah bagi software ini kepada anda semua. Jika sebarang komen, komenla kat entry ni ye..hehe.. Selamat mendownload...
ni link untuk download.

Mediafire :
http://www.mediafire.com/?z0ykwuiwn1n

3 ulasan:

^_^LyNn^_^ berkata...

agak menarik..software nie sesuai untuk semua jenis os ker?

^_^LyNn^_^ berkata...

naz..lin dah try tapi corrupt lorr..plz do sumthing n tq..^_^

9W2WHJ berkata...

hemmmm...memang corruptlah fail nie...frust juga..he..heh

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails