Follower Nazterjah

13 April 2010

Home » Cara Nak Burn DVD yang Senang

Cara Nak Burn DVD yang Senang


Suka tengok dvd?? Mesti suka kan... Kepada sesiapa yang suka download cite kat internet tapi pas download mesti nak main kat DVD player kan, kenalah convert dulu baru le mainkan nya.. Download cerita kat internet kebanyakkan nya mengunakan format RMBV, AVI dan sebagainya. Klau terus burn mengunakan nero atau sebaliknya memang payag, ha ni dia software nazterjah cadangkan, ConvertToDvd 4 merupakan software yang senang nak digunakan. Software ini terus convertkan video anda kemudian terus burn kepada DVD. pas2 siaplah. Mudahkan dengar bunyinya.. Klau nak mencuba apa salahnya..

5 ulasan:

chenta berkata...

kene beli or ade yg free?

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

free pon ade...cari kat internet je...huhuhu

ewan_prs berkata...

cari kat tenet tu mcamane bro....a jumpe pn yang free...sume bayar jer???

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

nak..ok aq bg baik untuk korg..
ni link baik nye...
g kat web ni.
www.webshare-ahpekmc.net.tf
password ; ahpekmc@syok.org

alif berkata...

ler..ingat nak letak link sekali..
promete jer...hermm..

nice share..

www.syoknyadownload.blogspot.com

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails