Follower Nazterjah

17 Mac 2010

Home » Kehebatan Window 7

Kehebatan Window 7







Windows 7 keluaran microsoft merupakan kejayaan besar syarikat ini. Sebelum ini microsoft telah menghasil pelbagai OS sebagai contoh Win96, Win98,Win2000,WinXP, WinVista dan pelbagai lagi tetapi kurang berjaya. Bagi nazterjah, windows 7 adalah sistem operasi terbaik yang setakat ini. Cara nak install cukup mudah, mengambil masa yang cepat dan cara penggunaan cukup mudah atau dipanggil 'friendly user'. Nazterjah telah pun menggunakan Windows 7 versi Ultimate, memang best tak terkata. Jika anda beli laptop di kedai - kedai komputer, mereka jarang bagi windows 7 ultimate ini, paling low class pun dorang akan bagi windows 7 Home Premium. Tapi pakej ini belum cukup lengkap. OS Windows 7 Ultimate ini dijual agak mahal sedikit, dalam jangkaan nazterjah adalah RM3++ xpun lebih dari itu tapi memang puas hati. So sesiapa yang mahu beli laptop atau komputer dekstop, gunalah Window 7 ultimate ini...

3 ulasan:

luZ a.k.a peRmataPuTiH berkata...

aku da pkai wndow 7 ne...
mmg best...ringan sgt..

NaShInArOiNblOgGeR berkata...

yup..lebih 2..ringan mcm diawangan..hahhaha

kuraku berkata...

apa yg best yg cite la pro n con....xkan setakat ringgan je..

var linkwithin_site_id = 280750; Related Posts with Thumbnails